P10 Led Panel Fiyatları



P10 LED PANEL FİYATLARI

Hayatımızın belli alanlarında belli sektörlerde kullanılan araçlardan biri de panellerdir. Panellerin kullanımı alanlarına göre farklılık göstermektedir. Sektörde en çok tercih edilen panel çeşidi P10 Panel türü olmaktadır. Bu paneller 2 led arasındaki mesafe 10mm’ dir. Tek renk olan P10 panellerin ebatları ise istenilen düzeyde değişmektedir. P10 Led paneller farklı kullanım amaçlarına göre değişiklik göstermekle birlikte en yaygın amacı ise, kullanıcılara çok fazla reklam yapabilme imkânı sağlamaktadır. Standart tabelalardaki sınırlı görsel ve yazılar yerine daha fazla yazı ve görsel yayımlayabilme fırsatı doğurmaktadır.

Kullanıcının göstermek istediği içeriklerin ve kampanyaların sürekli güncelleyerek, müşterilerine çok daha kolay bilgi ulaştırabilir.

Aynı zamanda bütün bunları zengin animasyon alternatifleri ile beraber, daha farklı bir şekilde uygulayarak algıda seçicilik yolunu da kullanabilir.

Bu yolla yeni müşteriler kazanarak bulunduğu sektörde müşteri potansiyelini artırabilir. Artan müşteri kullanıcı için minimum maliyetle maksimum kar elde etmesini sağlayabilir. Ekonomik bir fiyat aralığı ile sınırsız reklam göstere bilme özelliği ile bu fırsattan sizde yararlanın

Günümüzde güzergâh panolarında ve daha pek çok yerde led panel vazgeçilmez bir unsur olmuştur. Bunun temel sebeplerinden biri de gün ışığında bile görünüyor olmasıdır.

 

P10 Led Panel Çalışma Mantığı Nasıldır?

Montajı pratik bir şekilde yapılabilen P10led panel kontrol kartına bağlandıktan sonra uygun olan adaptör bağlantısı yapıldıktan sonra çalışır duruma gelmektedir.

p10-led-panel

Uygun Fiyatta Bir P10 Led Panel Sahibi Olmak istemez misiniz?

Firmamız tarafında üretilen ürünlerin kaliteli ve uzun ömürlü olması müşterilerimizin bizi tercih etme sebepleridir. Siz değerli müşterilerimize kaliteyi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşamaktayız ve bu kaliteden yararlanmanız için sizlere ürünlerimizi en uygun fiyattan kaliteyi ulaştırmayı amaçlıyoruz.

Led Panel Siz Müşterimize Ne Gibi Bir Fayda Sağlayacak? Kazancım Artacak Mı?

Her sektör de kullanımı yaygın bir şekilde artan p10 led panel sistemleri firmanız/işletmeniz için grafikler gösterebileceğiniz, animasyonlar oynatabileceğiniz yeni nesil kayan yazı sistemleri sayesinde işlek caddeler güzergâhlar da firmanız için reklam nihayetini taşıyacak açık hava reklamcılığında minimum maliyetle size geri dönüşleri maksimum olan kar oranı ile karınıza kar eklemeyi sağlayacaktır. Her şey siz değerli müşterilerimiz içindir.

ORJİTEK LED EKRAN SİSTEMLERİ

Eskişehir Web Tasarım