Led Ekran Panel

Led Ekran Panel

LED EKRAN PANEL HAKKINDA

 

Led ekran panel deyince akla aslında birden çok kavram geliyor. Bazıları bu söylemden kayar yazılar için satılan genelde 320mmx160mm. ölçülerinde tek renk modülleri, yani bir led ekranı yada led ekran panoyu oluşturan en küçük birim led ekran malzemesi olan asıl doğru tanımı led ekran modülü olan ürünleri algılıyor. Bazıları ise led ekran panel denildiğinde ise her üreticinin farklı ölçülerde hazırlayabildiği genel olarak led ekranı oluşturan kabinleri düşünüyor.Led ekran panel için doğru tanım nedir? Benim kanımca led ekran panel çok doğru bir tanım değil. Led ekranda alt malzemeden üst malzemeye doğru aslında sıralama şu şekilde olmalıdır. Ledler ve diğer elektronik devre elemanları led ekran modüllerini oluşturur. Led ekran modülleri bir kabinde bir araya gelerek led ekran kabinleri oluşturur. Bu led ekran kabinleride bir araya gelerek çok daha büyük led ekranları oluşturur.Aynı şey led tabelalar içinde geçerlidir.

 

LED EKRAN PANEL NEDİR?

 

Led ekran panel kavramında karmaşaya yol açan diğer bir hususta ölçülerdir.Mesela bir satıcıya led ekran panel almak istiyorum dediğinizde kafası karışabilir. Bu durumda size soracağı olası ilk soru, “Ölçüler ne olacak?” şeklindedir. Yada “Siz led ekran malzemesi olan küçük panellerden mi almak istiyorsunuz.Yada siz kabin şeklinde olan led ekran panellerden mi almak istiyorsunuz.?” şeklinde olabilir. Yani derdinizi net ifade edememiş olursunuz.Eğer amacınız modül alarak led ekranı kendiniz oluşturmak bir nevi led ekran montaj imalat yapmak ise piksel değerine göre led ekran modül fiyatı sormanız gerekmektedir. Led ekran piksel değeri diyorum, çünkü P6 dış mekan led modül ölçüsü 192mmx96mm. de olabilir, 192mmx192mm. de olabilir. Bu nedenle modül ölçüsü sizin led ekran kabininizdeki ölçü esnekliğine etki eder.Ve led ekran ürün fiyatı alırken yada verirken olası hatalar yapmamanız için ciddi önem arz etmektedir.

 

Led ekran panel yada malzemesi araştırırken en doğru soru için şöyle bir örnek verilebir. 

 

 “Ben dış mekan 192x192mm. Ölçülerinde RGB fullcolor led modül fiyatı almak istiyorum?” yada “P6mm. Outdoor RGB panellerinizin ölçü ve fiyatları nedir?”

 

Eğer amacınız modül satın almak değil led ekran kabinlerini almak ve bu kabinlerden daha büyük bir led ekran oluşturmak ise ; soracağınız soru “P6 dış mekan led kabinet ölçüleriniz ve bu ölçüler için metrekare birim fiyatınız nedir?” Bu şekilde bir soru sorduğunuzda aklı başında ve sattığı led ekran ürünlerini az çok tanıyan bir esnaf soruyu doğru olarak anlayacağı için size doğru ürün ve fiyattan bahsedebilecektir.Led ekran panel hakkında daha sonraki malelerimizi okuduğunuzda kafanızda biraz daha net bilgi oluşabilir. Led ekran yada led ekran panel aslında ucu açık ve karıştırılması olası net olmayan kavramlardır. Bu sebeple led ekran kabin ve led ekran modül kavramları iyice anlaşılmalıdır.

 

Led ekranlar dediğimiz gibi led kabinlerden, led kabinler ise led modüllerden oluşmaktadır. Aşağıda bununla ilgili örnek resimler görebilirsiniz.

Led Ekran Kabin

Led Ekran Kabin

 

 

 LED EKRAN PANEL FİYATLARI

 

Her şirket yada kuruma kaliteli ve mantıklı çözümler sunan Orjitek Led Ekran Sistemleri ile kaliteli ve uzun ömürlü led ekranlara ulaşmanız çok kolay. Led ekran üretim ve uygulamaları son yıllarda ciddi artış göstermiştir. Son yılların gözde iletişim ve reklam mecrası olan led ekran panel çeşitleri önümüzdeki yıllarda vazgeçilmez reklam mecraları olacak gibi durmaktadır.

Firmamız Karadeniz bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde kişi şirket yada kurumların led ekran çeşitlerinin ve profesyonel led görüntüleme ve bilgi panolarının üretimini istediğiniz ölçülerde kullanıma hazır şekilde projelendirerek çözüm sunmaktadır. Satış sonrası yazılım eğitimi ve led ekran teknik desteği sağlayan firmamız kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Gayemiz müşterilerimizin ihtiyacına uygun profesyonel çzöümler sunmaktır.

 

 

 

Eskişehir Web Tasarım