LED CLP



LED CLP

 

Dış mekanlarda göz hizasında olması sebebiyle tercih edilen posterli raket panoların yerine LED Raket Panolar hareketli görüntü, sınırsız reklam yayınlama imkanı ve hemen online yada manuel olarak müdahale edilebilmesi sebebiyle tercih edilmektedir.

Ürünlerimiz tercihe göre network kablolarıyla, USB, WI-FI ve 4,5G mobil modem ile veri transferi sağlayabilmektedir. Fiyatları boyut ve özelliklerine göre farklılık gösterir.

Raket Panolar / CLP Tabelalar bağlamadan monte edilebileceği gibi ayrıca otobüs duraklarına da monte edilebilir.

İşyeri sahipleri ürünlerini daha cazip hale getirmek ve ürünlerin tanıtımını yapmak için farklı arayışlar içerisine giriyorlar. Bunun için farklı yerlere işyerleri ve ürünleri hakkında reklam afişleri asarlar. Bu reklam afişleri işyerlerinin hem kalitesini hem de müşteri sayısını arttırmaktadır. Yapılan reklam çalışmaları içerisinde dikkat çeken bir çalışmada raket pano reklam ürünleridir. Gün içerisinde birçok yerde karşımıza çıkar ve ürün, marka tanıtımında önemli bir paya sahiptir.

ÖZELLİKLER

1390×2000 mm. gövde 1390×300 mm. cam ayak

Tek veya çift taraflı içten aydınlatma

Poster takma alanı kızak mekanizmalı ışıklı

6 mm. Temperli Cam

Amortisörle özelleştirilmiş alüminyum kapak

Gizli kilit ve menteşe

Su geçiş kanallı ve kapak gövde içinde kauçuklu fitil kaplama

Elektrostatik boya ie alüminyumla kaplı gövde

TSE ve CE belgeli floresan aydınlatma cihazı

Sigorta ve kaçak akım kontrolü

Led Clp Çeşitleri

Clp’ler ikiye ayrılır. Bunlar hareketli raket panodur. Hareket eden raket panolar birçok reklam afişleri bulunur. Bu afişleri saniye ve dakika aralıklarında değişmektedir. Bu panolar tek taraflı ya da çift taraflı olarak kullanılabilir. Bu panolar reklam posteri sayısı her bir alanda 3 adet olur. Bu ise 3+3 şeklinde olur. İsteğe göre arzu edilen renklerde üretilmektedir. Sabit clp panolar ise bir adet reklam afişi mevcuttur. Poster istenilen an değiştirilebilir. Bu panolar hareketsiz ve sabit bir şekilde yol kenarlarında kullanılır. Sabit led clp’ler istenilen renk ve kalitede kullanılabilirler. Bu panolarda kaliteli malzemelerden yapılır ve kötü hava koşullarından etkilenmezler.

 

 

 
Eskişehir Web Tasarım