Stüdyo Led Ekranlar

Stüdyo Led Ekranlar

Stüdyo Led Ekranlar Hakkında;

Stüdyo led ekranlar kitlelere ulaşmakta tv stüdyolarında kullanılan etkili led ekran mecralarıdır.

Yenilikçü stüdyo led ekran teknolojimizle ister yerel tv olun ister ulusal tv,v stüdyolarınızı bir üst seviyeye taşımanızı sağlıyoruz.İzleyicilerinizle daha verimli iletişim kurmak için büyük bir led ekran sipariş edebilir, büyük ve prestijli bir ekrana uygun koşullarla sahip olabilirsiniz.

HD Video Görüntüsü

Haber yada şovun profesyonelliği ve güvenilirlik algısı büyük ebatta görüntülerin kalitesinden etkilenmektedir. Küçük piksel aralıklarına sahip LED ekranlarımız HD görüntüler sağlayarak size stüdyo led ekranlar konusunda yardımcı olacaktır.


Stüdyo led ekranlarımızda kesintisiz sürekli çalışma , kalibrasyon ve ayar kolaylığı (stüdyo aydınlatması değiştiğinde renk sıcaklığını ve renk ölçümünü değiştirme) — tüm bu faktörler eşit öneme sahiptir.

Esnek Ölçüler, Şekiller ve Montaj Seçenekleri

 

Stüdyo Led Ekran Nedir?

 

Stüdyo led ekranlar ölçü veya karmaşıklıktan bağımsız olarak ;

Transparan Led Ekranlar,

Ultra İnce Led Ekranlar,

Curve yani Kavisli Led Ekranlar,

Etkileşimli Zemin Led Ekranlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Curve özellikli led ekranlarla stüdyolarınızda dairesel iç bükey veya dışbükey olarak farklı tasarımlarda led ekran kombinasyonları oluşturabilirsiniz.

Led ekranlarımızın kontrol yazılımı ve içerik yönetim sistemleri çok kolay fakat bir o kadar da geniş imkanlara sahiptir. 

 

 

stüdyo-led-ekran

  Stüdyo Led Ekranlar Kavisleriyle Derinlik Duygusu Yaratıyor.

 

Dünyada her geçen gün sayısı artan yüksek teknolojili TV stüdyolarında , LED EKRANLAR olmazsa olmaz konumdadır.  Özellikle HD yani yüksek derinlik katmak istenilen tv stüdyolarında corve yani kavisli LED ekranlar kullanılmaktadır.Kavisli ekranlar dışbükey veya içbükey optimizasyon kullanarak hoparlörü görsel olarak vurgulayabilir.

 

 

Stüdyo Led Ekran Modelleri ile ORJİTEK LED EKRAN SİSTEMLERİ Profesyonel LED Ekran Tedarikçiniz


En Son Teknoloji Entegrasyonu


Müşterilerimize sürekli iyileştirme, kalite ve değer sunmak amacıyla en yeni donanım ve yazılım teknolojilerini uygulayarak ürünlerimizin görünümünü ve tasarımını sürekli geliştiriyor ve geliştiriyoruz.

 

Duyarlı Destek
Sizi desteklemek için 7 gün 24 saat çevrimiçi hizmet. Bulunabilirlik ve yardım etme istekliliğimiz, büyük veya küçük olursa olsun led çözümlerimizi kullanırken ihtiyacınız olan rahatlığı verecektir.

 

Stüdyo Led Ekran Fiyatları Nedir?

Stüdyo led ekranlar çok yüksek çözünürlüklere sahip özel led ekranlardır. Bu nedenle diğer iç mekan led ekranlara kıyasla fiyatları biraz daha yüksek gibi görünebilir. Firmamız size stüdyo led ekranlar sınıfında da yüksek kaliteli ve işlevselliği yüksek led ekanları uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Detaylı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz.

Eskişehir Web Tasarım