Led Ekran Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Led Ekran Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Led Ekran Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

 

LED EKRAN ALIRKEN MUTLAKA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR;

 

1-Led ekran alacağınız firmanın geçmişine bakınız.Örneğin 2 yıl öncesinde de bu işi yapıyorlar mı?Piyasada gerçek işleri farklı olan fakat getirisi yüksek diye düşündüklerinden dolayı bu işi yapan bir çok firma bulunmaktadır.Geçmişi 2008 yılın dayanan firmamız 2008 yılından bu yana sadece bu işi yapmaktadır.Bizim işimiz ve uzmanlık alanımız SADECE LED EKRANLARDIR.Ve kendi ürünlerimiz dışında bir çok ekrana teknik destek vermekteyiz.Sadece aracı konumunda olan firmalar hiçbir teknik destek verememektedirler.

2-Alacağınız ürün orijinal ürün olmalıdır.Tüm ürünlerimiz GATE LED markalı ürünlerdir.Ürünlerimiz izolasyon ve renk stabilizasyonu testlerinden geçirilerek hazırlanmaktadır.Bazı firmaların Türkiye’de bu kontrol imkanlarının olmadığını iddası gerçeklerden çok uzaktır.Bizzat Düzce’deki tesisimizi gezerek bu imkanlarımızı görebilirsiniz.Ürünlerimizde hem yedek parçalarını temin ettiğimiz firmaların garantisi hem de bizim vermiş olduğumuz garanti belgesi mevcuttur.Garantiyi veren firmanın Çin’de olması mı yoksa ürünün montajının tamamını Türkiye’de gerçekleştirmiş,işin uzmanı,led ekranın tüm temellerine vakıf ve her şeyden öte size bir telefon kadar uzakta olması mı daha mantıklıdır.Buna siz karar veriniz.Bir çok firma ÇİN’den getirttikleri ürünleri arıza yapması sonucu,aracı firmanın desteğini alamadıkları için ve garantiyi sadece Çin’li firmanın vermiş olmasından dolayı ve bu firmalarla iletişim kuramamasından dolayı ekranları atıl duruma gelmiştir.

3-Ürünü alacağınız firmanın teknik yapısına dikkat ediniz. Bir çok firma ithalatçı konumunda olduğu için satış konusunun dışında teknik hiçbir altyapıya sahip değildir.Ve trader (aracı) konumundadırlar.Çin’de anlaştıkları bir firmadan hazır ürünü alırlar.Ürünün üzerindeki yazılımlar yüklü geldiğinden bir sıkıntı ilk etapta yaşanmayabilir.Fakat bir süre sonra ekranda meydana gelebilecek yazılımsal hatalardan sonra ekranınızın yeniden yayına başlayabilmesi için ÇİN’deki üreticinin bir personelinin gelmesini beklemek zorunda kalabilirsiniz.  

4-Satıcı firmanın iş adresini mutlaka kontrol ediniz.Türkiye’deki bazı firmaların ofisleri dahi yoktur.Bir çok işi bir arada yürüttükleri için abone oldukları bir sabit hat telefonunu cep telefonlarına yönlendirerek bir işyerleri varmış görüntüsü çizebilmektedirler.Böyle durumlarda kendilerine “Şuanda sizin adresinize çok yakın bir konumdayız.Adresinizde görüşebilir miyiz?” diye bir soru yönelttiğinizde size verdikleri cevabın “Şuanda ofis dışındayız,Servisteyiz,Yurtdışındayız” gibi cevaplar vereceğini görebilirsiniz.Firmamız Satış ve Tanıtım Ofisi ve Üretim Sahası olmak üzere iki farklı adreste hizmet vermektedir.

5-Satıcı firmanın size sesli ve yazılı (Teklif Halinde) yanıt süresini ve özellikle tekliflerinde kullandıkları cümlelerdeki imla hatalarına ve dilbilgisine dikkat ederek,firmanın kültür seviyesini gözden geçiriniz.Ciddi firma size en kısa sürede geri dönüş sağlayan firmadır.Yetkilileri servis yada yurtdışında olsa dahi ciddi bir firmanın mutlaka size yanıt verecek bir personeli olmalıdır.

6-Tüm ürünlerin de sanal piksel uygulamasının olduğunu iddaa ederek yanıltıcı cevaplar veren firmalara asla güvenmeyiniz.Sanal piksel uygulaması dünya genelinde sadece dış mekan  P12 ve üzeri piksellerdeki led ekran modellerinde uygulanabilmektedir.Sanal piksel uygulamasının gerçekleşebilmesi için bir piksel içerisinde minimum 2R1G1B yapısının yer alması gerekmektedir.


7-Taleb ettiğiniz ürünün size özel hazırlanmasına dikkat ediniz.Ve sizin istediğiniz ebatlara en yakın ölçüleri sağlayabilen firmalardan ürününüzü almaya dikkat ediniz.Sadece üretim yapan firmalar,işçiliğini ortaya koymuş olan firmalar istediğiniz ebatları sağlayabilir.Hazır ürün getiren aracı firmalar sınırlı ölçülerin dışına çıkamaz,size alternatif ölçüler sunamazlar.

8-Ürün satın alacağınız firmaların referanslarına dikkat ediniz.Bu firmaların referans telefonlarının verilip verilmediğine dikkat ediniz.Ve telefon numaraları verilse dahi elinizde imkan varsa internet üzerinden aradığınız telefon numarasının gerçekten o firmaya ait olup olmadığına dikkat ediniz.Referanslarına bir çok kurumu ekleyen bazı firmalar sadece gidip gördükleri sohbet ortamı sağladıkları ekran sahibi firmaları dahi referanslarına eklemektedirler.Ve o firmalarda çalışan yada çalışmayan daha önceden uyarılmış sadece arkadaşlık bağlarının bulundukları kişileri önceden uyararak sahte referans sağlamaktadırlar.Size yazılı olarak sundukları referanslarla web sitelerinde bulunana referansları karşılaştırınız.Ciddi referanslar satıcı firmaların web sitelerinde de yer almaktadır.Ayrıca bu gibi firmalar sitelerinde kendilerine ait olmayan ürünlerin resimlerini yayınlamaktadırlar.Referans edilen ürünün varsa mutlaka videosunu isteyiniz.

 

led ekran

 

 

Led ekran alırken mutlaka profesyonel firmalarla çalışınız.

Led ekran alırken firmanın referanslarını arayınız , gerekiyorsa ziyaret ediniz.

Led ekran alırken firmanın servis şartlarını mutlaka araştırınız.

Led ekran alırken firmanın teknik ekibini mutlaka sorgulayınız.

Led ekran alırken ilgili ürünün gerçekten ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını sorgulayınız.

Led ekran alırken mutlaka YEDEK LED EKRAN PARÇA sı isteyiniz. Gerekirse ücret ödeyerek alınız.

Led ekran alırken sistemin receiver card konfigürasyon dosyasını mutlaka isteyiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LED EKRAN MALİYETLERİ DÜŞÜK ÜRÜN DEĞİLDİR.

Öncelikle yukarıdaki önemli hususları uzun cümlelerle ifade ettiğimiz için sizden özür dileriz.Ama led ekranlar ucuz fiyatlı ürünler değildir.Ve bu nedenle dikkat edilmesi gereken hususlar sabırla gözden geçirilerek hareket edilmedir.

    Led ekran alınırken, şuna da dikkat edilmelidir. Herkes yalnızca led markası ile led ekranların kaliteli alınabileceği düşüncesindedir. Bu son derece yanlış bir bilgidir. Her şeyden önce led in markasını hiçbir şekilde bilme imkanınız yoktur. Küçük objeler olduğu için üzerinde rakam ve yazı bulunamamaktadır. En iyi elektronik mühendisi dahi bu ürünleri teste sokmadan ne olduğunu anlayamaz. Ayrıca dünyanın en kaliteli led’leri dahi kullanılsa, bu led’leri destekleyen pcb'ler, kartlar, güç kaynakları, kabinler, elektrik tesisatı, işçilik gibi diğer imalat aşamaları kaliteli ve düzgün olmazsa bu led’leri kullanmanın da hiç bir anlamı olmaz. Bu sebeple Led Ekranlar alınırken yalnızca led'in markası sorularak değil, Türkiye’de ürünün arkasında durabilecek bu işten gerçektenanlayan,uzmanlık alanının led ekranlar olduğu,iletişime geçtiğinizde yanıt alabileceğinize inandığınız firmaları seçiniz.


╬Tüm ürünlerimizde parlaklık seviyesi manuel yada size temin edeceğimiz internet yazılımı üzerinden ayarlanabilir, böylece uygulama ortamına göre müşterilerin talebini karşılayabilir. Belirleyeceğiniz saatlerde ekranın seviyesi istediğiniz parlaklık seviyesine geçer.Ve bunu siz bir kere belirlersiniz, ekran her gün otomatikman uygular.
╬ En iyi eşitlik, mozaik problemini övgüye değer şekilde çözer, kusursuz piksel yoğunluğuna sahiptir. 
╬Resimlere ve karakterlere,net, keskin ve gerçek bir görüntü sağlar. 
╬Yatay çizgide ve düşey çizgide en büyük büyük izleme açısı, her açıdan görebilirsiniz. Resim değişikliği ve renk dağılması olmaz. 
╬Her LED tarafımızdan onarılabilir, böylece bakım masrafı azalır ve onarımı kolaydır.

LED EKRAN SEÇENEK AVANTAJLARIMIZ:


►Fiyat Avantajı: Piyasadaki en rekabetçi fiyata sahibiz. Çünkü üreticiyiz.Ve kalitemiz çok daha yüksek.
►Performans Avantajı: En iyi çözünürlük, bizzat tarafımızdan oluşturulan yazılım dosyaları,convert ayarları,yüksek yoğunluk, yüksek izleme açısı.
►Kalite Avantajı: Malzemeden ürüne, tasarımdan üretime, bütün aşamalar tamamen bizim kontrolümüzdedir.Ürünü başkası değil bizler hazırladığımız için en ince ayrıntısına kadar teknik kaliteyi sağlamaktayız.Bu da kalitemizi ve güvenilirliğimizi sağlamaktadır. 
►Servis Avantajı: En kısa sürede servis hizmeti sağlamaktayız.Merkezimiz Düzce olduğu için Türkiye genelinde her yöne rahat ulaşım kolaylığına sahibiz.Uzak şehirlere ise havayolunu kullanarak kısa sürelerde gidebilmekteyiz.
►Ebat Avantajı:Ürün tamamen tarafımızdan hazırlandığı için istediğiniz ölçülere en yakın ebatlarda ürün hazırlayabilmekteyiz. 
Modüler Yapı: Sistemi modüler yapıda hazırladığımız için ekranı istediğiniz zaman küçültebilir yada büyültebilirsiniz; Herhangi bir ateşli silah yada çok sert bir cisimle müdehale edildiği zaman yaklaşık 1 m2’lik bloğu değil modülü değiştiriyoruz. 

Bağımsız kabin yapısı dizaynı: Standart kabin yapısını dizayn ediyoruz, hatayı azaltıyoruz, dizaynı çok daha iyileştiriyoruz. Kabinlerin kurulumu kolay olup kabinler arasında ankraj noktaları vardır, bu nedenle kabinler rahatlıkla monte edilebilmektedir. Kabinler arasındaki bağlantı su geçirmez özelliğe sahip, kurulumu kolay, hoş görünümlü ve sağlıklı çalışan bir bağlantı arabirimi ile sağlanır.  
Ekranın uzun ömürlü ve daha sağlıklı çalışması için, sağlam ve uzun ömürlü olma avantajlarına sahip en yi malzemeleri seçiyoruz.

 

Bu makalemizde led ekran alırken nelere dikkat etmeliyiz konusuna dikkat çekmek istedik. Umarız faydalı bir yazı olmuştur.

Eskişehir Web Tasarım