SABANCI Holding - Kordsa Led Ekran Alımında Bizi Tercih Etti.

SABANCI Holding - Kordsa Led Ekran Alımında Bizi Tercih Etti.

SABANCI HOLDİNG - KORDSA Led Ekran Alımında  Bizi Tercih Etti.

 

Firmamız kurulduğu günden bu yana kurumsal firmalara kusursuz ürün ve hizmet vermektedir. Ayrıca Türkiye'de birçok firmaya led ekran ve görüntüleme sistemleri konusunda kurumsal destek hizmeti vermektedir. 

 

Şimdiye kadar ODTÜ, Limak Holding , Anadolu Üniversitesi , Koç Vakfı , İstanbul Akvaryum AŞ gibi bir çok kurum ve kurumsal firmaya led ekran ve görüntüleme sistemleri konusunda hizmet veren firmamız yakın bir zaman önce SABANCI HOLDİNG iştirak şirketlerinden KORDSA için 192cm x 128cm ölçülerinde 4 adet P5 Outdoor SMD Full Color Led Ekran hazırlamıştır. Montajı fabrika içerisinde 4 farklı noktada gerçekleşecek olan ürünlerimiz senkron ve asenkron olarak çalışabilecektir. Ayrıca ürünlerimiz IP üzerinden tek noktadan kontrol imkanıda vermektedir.

 

İlgili led ekranlarda SMD Nationstar Chipli ledler ve MBI marka driverlar kullanılmıştır. Ürünlerimiz 3840 HZ. olarak çalışmaktadır.

 

İlgili led ekranlar model olarak totem led ekran sınıfına girmekte olup , ürünlerin kasaları arkadan kapaklı yapıya sahiptir. Ayrıca ürünlerde dörder adet fan mevcut olup hava sirkülasyonu bu fanlarla sağlanmaktadır. 

 

 

İlgili led ekranların her birinde 48 adet 320mmx160mm p5 smd outdoor led modüller kullanılmış olup, her 6 adet paneli beslemesi adına led ekran başına toplamda 8 adet  5V 60 Amper gücünde adaptörler kullanılmıştır.

 

kordsa p5 led ekran  

 

p5 led ekran 

 

led ekran kontrol kart

 

Eskişehir Web Tasarım