Mağazalarda Led Ekranlar İle Görsel Şölen

Mağazalarda Led Ekranlar İle Görsel Şölen

Mağaza Led Ekranlar İle Görsel Şölen

 

Bir süredir kendine yer bulduğu mağazalara parıltı ve farklılık katan orjitek mağaza led ekranlar , mağazalarda adeta şölen havası estiriyor. Genelde iç mekan led ekranların farklı ölçülerde hazırlanması ile orjitek mağaza led ekranlar üretiliyor. Bir banko arkasında veya vitrinde veyahut ürünlerin sergilendiği diğer alanlarda ,sütunlarda , kirişlerde, kasa arkalarında uygulanan değişik ölçülerde hazırlanan led ekranlar mağazalarda ciddi anlamda etki ve fark yatıyor.

Düşük Piksel Yüksek Çözünürlük

 

2,5mm , 3mm ebadına göre 4mm ve 5mm piksel aralıklarının tercih edildiği mağaza ve vitrin led ekranlar , yaklaşık yarım metrekareden çok büyük ölçülere kadar hazırlanabilmektedir.

 

Genelde iç mekanlarda yakın mesafeden izlenecek olan led ekranlarda 2.5mm ve 3mm. tercih edilmektedir. Yaklaşık 192cm x 112cm ölçülerinde yatay düşünülmüş bir P2.5mm led ekran yüksek tarama hızı ve 16:9 ekran formatında hazırlanmış hareketli bir video tasarım ile orjitek mağaza led ekranlarımızın 1920 ve 3840hz gibi yüksek tarama hızına sahip led ekranı ile bir araya geldiğinde mağazalarda insanların çok daha fazla dikkatini çekmeyi başarıyor.

 

 

Mağaza Led Ekran Uygulamalarımız

 

İlk olarak Arnavutluk Tiran da uygulamasını gerçekleştirmiş olduğumuz iki buçuk milimetre pixel aralığına sahip yatayda 160cm düşeyde 192 cm ölçülerinde LED ekran ile başlayan Mağaza LED Ekran uygulamalarımız daha sonra P4mm. 128cm xx240cm  ölçülerinde Arma Mağazacılık Sakarya şubesi içinde bir uygulama ile serüvenine devam etmektedir.

 

mağaza led ekran

 

vitrin led ekran

 

 

Mağaza led ekranlarda dikkat edilmesi gereken bir husus vardır. Mağaza led ekranlarda genelde iç mekan led ekran paneller kullanılmaktadır. Fakat malumunuz iç mekan led ekran paneller, dış mekan led ekran panellere kıyasla daha düşük parlaklığa sahiptir.Eğer mağaza led ekranınızı vitrinde kullanacaksanız, ve vitrininiz cadde üzerinde direkt güneş ışığını alıyor ise , dış mekan panel kullanmanız gerekmektedir.  Dış mekan paneller sayesinde yüksek parlaklığa sahip mağaza led ekran ve yine yüksek parlaklık ve tarama hızına sahip vitrin led ekranlar elde edebilirsiniz.

 

 

Eskişehir Web Tasarım