Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Orjitek LED ekran sistemleri yaklaşık 10 yıldan bu yana müşterilerine hazırlamış olduğu led ekranlarda; 

 

1. Yüksek kalite

 

2. Uygun fiyat

 

3.Satış Sonrası Destek

 

konusunda üst düzeyde hizmet verdiği için tercih edilmektedir.

 

 

Şu ana kadar edinmiş olduğumuz müşteriler arasında %99'luk bir çoğunluk bizi seçmelerinde ve bizimle yollarına devam etmelerindeki gerekçeyi "Alo dediğimizde muhattap bulabiliyoruz" "Saat kaç olursa olsun LED ekran ile ilgili problemimiz veya görüş ihtiyacımız olduğunda teknik anlamda telefonumuza cevap verilerek bize yardımcı olmaktadır" cevabını vermektedirler.

 

En Kolay Led Ekran Kullanımı

 

Firmamız LED ekranlarımızı hazırlarken hem ergonomik dizayna hemde yüksek verime önem vermektedir. Onun için kafa patlatıyoruz. Size kullanımı en kolay çözümü sunmaya çalışıyoruz. Ürünlerimizi hazırlarken adaptör kullanım miktarından, kullanılan kablo kesit ölçüsüne kadar, kablolamanın verimli ve estetik olup enerjiyi minimum düzeyde harcayacağı efektif tasarımların seçilmesine kadar bir çok detaya dikkat ediyoruz.

 

Orjitek led ekran sistemleri olarak ürünlerimizin teslimi esnasında yeterli miktarda yedek parçayı satış esnasında müşterimize teslim etmekteyiz.Her zaman ifade ettiğimiz gibi ürünü bizden de alsanız başka firmadan da alsanız mutlaka ama mutlaka yedek modül talep ediniz. Ürün çok çok kaliteli olsada biri bir taş atsa fiziksel darbe gelse bazen tamir de mümkün olamamaktadır.Bu nedenle siz kendinizi garanti altına alın ve yedek modüllerinizi isteyin. Eğer ücret talep ediliyor ise de mutlaka modül satın alınız.Bir gün gelirde modül ihtiyacınız olursa aynı kalibrasyona sahip aynı dizayna sahip modülü size üretici firma dahi sağlayamaz.

 

ÜCRETSİZ YEDEK PARÇA

 

Firmamız yaklaşık %5 oranında ücretsiz yedek modül ve yanında ekstra adaptör ve kablo seti vermektedir.

 

Firmamız müşterilerine ürün hazırlarken kullandığı led panellerde Kinglight veya Nationstar markalı çipleri tercih etmektedir. Ayrıca firmamız led panel seçiminde Macroblock veya ICN markalı sürücülerin kullanıldığı led panelleri tercih etmektedir. Bu komponentler ürünü oluşturan ana komponentler olup ürünlerin uzun yıllar verimli ve yüksek tarama hızı ve parlaklıkta çalışmasını sağlayan ana komponentlerdir.

 

Şunu unutmamak gerekir bütün led ekranlar ilk 6 ay genelde parlak ve başarılı bir deneyim sunarlar. Fakat kalitesi düşük ve ucuz ürünler 6 ay veya bir yılın sonunda parlaklık larından %10 ila %15 seviyesinde bir miktarı kaybetmektedirler.Ve bunun temelinde düşük kaliteli modüllerin kullanılması yatar. Bunun birçok sebebi var olmakta olup pcb kesiti, driver kalitesi ve miktarı, kullanılan ledlerin kalitesi diye liste uzayabilir.

 

Kablolamanın düzgün yapılmamış olması adaptör miktarının yeterince kullanılmayıp tasarrufa gidilmesi yada kablo kesitinin yeterli düzeyde seçilmemesi, yada yine kabloda tasarrufa gidilmesi ve buna benzer bir çok sebepten dolayı ürün kısa zamanda arıza verecek yada parlaklığını kaybedecektir. 

 

Ürün araştırması yaparken mutlaka uygun fiyatın yanı sıra kaliteli ürün araştırmasını da yapmanızı tavsiye ederiz

Eskişehir Web Tasarım