Led Ekranlarda Yedek Parça ve Teknik Destek Problemi

Led Ekran Servis - Led Ekranlarda Yedek Parça ve Teknik Destek Problemi

 

Bugünkü yazımızda size led ekran satışlarının sonrasında yaşanabilecek teknik destek problemlerinden bahsetmek istiyorum 2008 li yılların başlarında led ekran sektöründe satış yapan firma sayısı çok fazla olmamasına rağmen teknik destek konusunda fazla bir problem yaşanmamakta idi. Fakat günümüzde led ekran satışı yapan firma sayısı arttığını ve dolayısıyla da işini gelişigüzel yapan firmaların arttığı, teknik destek konusunda problemli hizmetlerin verilmekte olduğu görülmektedir.

 

Öncelikle ile led ekran almış olduğunuz firmanın doğal olarak ürününü satabilmek adına ve pazarlamayı yapabilmek için led ekranını satarken tamamen en yüksek teknoloji ile yapılan en kaliteli ürünlerin kullanıldığı satış sonrası desteğini çok yüksek kalitede olduğu gibi pazarlama taktikleri gerçekleşmektedir .Bütün led ekranlar ilk satıldığında ilk çalışmaya başladığında gayet yüksek çözünürlükte gayet başarılı bir görüntü verirken yaklaşık 3 aydan itibaren sıkıntılar oluşabilmektedir. Led ekranlarda problemler gözükmektedir .Bu problemlerin yaşanmaması için tabi bahsedilebilecek olan bir çok kıstas mevcuttur.Fakat şimdi bunlara girmeyeceğim .Led ekran satın aldığınız firmaya karar verdiğinizde referanslarını arayarak teknik destek konusunda gösterilen özen hakkında bilgi alınabilir.

 

Ne gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz ? Öncelikle led ekranınızda arıza olduğunda hızlı bir müdahale için ön eğitim almış olmanız gerekmektedir .Ön eğitim almadıysanız mecburen led ekran satışı yapan firmanın teknik destek ekibinin beklemek zorunda kalabilirsiniz teknik destek için telefon yoluyla irtibata geçtiğinizde firmanın yapması gereken ,eğer ki problem yazılımsal bir problem ise Öncelikle internet üzerinden bağlanarak bu problemi halletmesi gerekir. Eğer ki teknik fiziksel bir problem var,ve siz aldığınız ön eğitimle bu problemi halledemiyorsanız 24 saat içersinde firmanın size teknik ekibine yollayıp size hizmet vermesi gerekmektedir.Tabii günümüzde şu tarz cevaplar alınabilmektedir.

Led Ekran Servis ve Led Ekran Teknik destek hizmetleri esnasında alınan en fazla cevap;

 

Şu anda yurt dışındayız,
Bütün ekiplerimiz teknik destek vermekte, sizi birkaç gün bekleteceğiz,
Yedek parça konusunda;

 

Biz size yedek parça vermiştik ya da LED ekran alırken mutlaka yedek parça satın almak durumundasınız şu an aynımodülden elimizde yok ,Çinden gelmesi gerekiyor ve ya da bunun tamir edilmesi gerekiyor tamir edilirken led ekranınız ne yazık ki kapalı kalacak ya da ;

 Led Ekran Servis

Bu problemde kullanıcı hatası mevcut garanti kapsamına girmiyor ve yeni parçamız yok Ve bu yüzden hizmet veremiyoruz bunun bizde bir alakası yok gibi birçok yanıt alabiliyorsunuz Tabii bu yanıtları almamanız için öncelikle şunu yapmanız gerekiyor led ekranı satın alırken mutlaka ücretsiz ya da ücreti karşılığında yedek parça almanız gerekmektedir.Bizim firmamızda olası miktarda yedek parça ücretsiz olarak satış esnasında alıcı firmaya verilmektedir. Eğer ki bizden değil başka bir firmadan satın alma gerçekleştirdi iseniz mutlaka yedek parça isteyiniz.

 

 

led ekran servis

 

LED EKRANDA BU PARÇALAR NELERDİR ?

 

Modül, adaptör ,kablo seti, kontrol kartı ve en önemlisi ilk satın alındığında içi boş olan receiver kartlardan almanız ve receiver kartın içine yüklenmesi gereken sizin ekranınıza özel RCG / RCFG dosyalarını mutlaka istemelisiniz.Bu dosyalar Nova kontrolünden receiving konfigürasyon dosyası olarak geçer mutlaka almanızı tavsiye ederiz teknik destek alamamış olsanız bile Eğer ki yazılım atmayı biliyor iseniz ki kolay bir şey olduğundan emin olun. bu dosyalar çok işinize yarayacaktır. Herşeyden öte çaresiz kalmamanızı sağlayacaktır.

 

Led Ekran Servis hizmeti kaliteli olmalıdır. Eğer kaliteli led ekran servis hizmeti veremeyen bir firma ile çalışırsanız led ekran servis hizmetinizi 4x4 lük alamazsınız. Bu da led ekran servis sonrası led ekranda daha fazla arızaya sebep olur.

Eskişehir Web Tasarım