Mobil Led Ekran ile Hastane Bahçesinde Evlilik Teklifi

Mobil Led Ekran ile Hastane Bahçesinde Evlilik Teklifi

 
Orjitek Mobil Led Ekran Sistemleri olarak hazırlamış olduğumuz mobil led ekran araç ile Düzce Üniversitesi Konuralp Kampüsünde bir bey evlilik teklifi yaptı. Hazırladığımız bu mobil led ekran ile bu teklife kısmen de olsa vesile olmanın gururunu yaşıyoruz.  Mobil led ekran farklı alanlarda sürprizlere vesile oluyor.
 
 
 
mobil led ekran
 
 

 Orjitek Mobil Led Ekran Evlilik Teklifi

 

Bu sabah Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gidenler, hastane bahçesindeki ilginç evlenme teklifi ile karşılaştılar. Bir genç Düzceli girişimci firma Orjitek Mobil Led ekran sistemleri tarafından hazırlanan gezici LED ekranla sevgilisine evlilik teklifi etti. 

 

Son yıllarda gençlerin sevgililerine yaptığı ilginç evlenme tekliflerine her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Çılgın gençlerden kimileri havada, kimileri, uçakta, kimileri ise çılgın projeler sayesinde sevgililerine öyle bir evlenme teklifi yapıyor ki, sevgililerin ise buna tekliflere artık hayır diyecek imkânı dahi olmuyor.

 

 Son zamanlarda Düzce’de sıkça görmeye tanık olduğumuz değişik evlilik tekliflerinden birisi de Üniversite Araştırma Hastanesi bahçesinde kendini gösterdi.

 

İsminin Tarık olduğu öğrenilen Düzce’li bir esnaf , Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çalışan kız arkadaşı Gülşen'e evlenme teklif etmek için sürpriz hazırladı. Kız arkadaşının da çalıştığı hastanenin araç otoparkına arkasında dev bir mobil led ekran olan  araç kiralayarak üzerinde "İçimdeki bu deli sevdam, inan hiç bitmeyecek, Kalbim seni sevmekten , İnan ki hiç vazgeçmeyecek.”  Yazılarının ardından “Gülşen benimle evlenirmisin?  Tarık" yazılı görüntülerle bu yılın en ilginç evlilik teklifini de mobil led ekran ile yapmış oldu.

 

Mobil Led Ekran İnsanları ŞAŞIRTTI

 

Sabah hastaneye gelen hastane görevli doktor, hemşire ve diğer çalışanlar ile vatandaşların oldukça ilgisini çeken bu evlenme teklifi karşısında genç kızın oldukça şaşırdığı ve sürpriz evlenme teklifini çok mutlu bir şekilde kabul ettiği öğrenildi.

 

 

Kaynak: http://www.duzceyerelhaber.com/DUZCE-haberleri/13674-Hastane-bahcesinde-evlenme-teklifi#.W9c_79UzbIU

Eskişehir Web Tasarım