Led Ekran Sistemleri

Led Ekran Sistemleri

LED EKRAN SİSTEMLERİ VE FAYDALARI

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ iç mekan ve dış mekanlarda size çarpıcı sunumlar ve yayınlar yapma imkanı verir. Bir led ekran sisteminde istediğiniz eğitimi ve reklam yayınlarını kalabalık bir kitleye sunma imkanı yakalayabilirsiniz.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ bir konser esnasında konsere gelen arka sıralardaki seyircilere sahne yanındaymış gibi bir akşam geçirmelerini sağlar.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ futbul stadyumlarında uzak kaldığınız yada göremediğiniz bir pozisyonun tekrar izlemenizi sağlar. 

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ tabela amacı ile de kullanılarak işyerinizin isminin yanısıra satış yaptığı ürünlerinizi yada vermiş olduğunuz hizmetleri yazılı ve görsel olarak izletmenizi sağlar. Ayrıca güneş altında dahi olsa dış mekan led ekranlarda yüksek parlaklıkta bu yayınları yapabilirsiniz.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ  bir avm cephesinde yer alıyor ise AVM de yer alan mağazalar ve o mağazaların ürünleri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Led ekran sizi bilgilendirirken avmde yer alan firmaların da tanıtımını yapmış olur. Akılda kalıcılığı arttırır.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ bir eğitim kampüsünde öğrencilere ve ziyaretçilere bilgilendirme yapılabilmesinin en kolay yoludur. Ayrıca dev led ekran sistemleri sayesinde öğrencilere toplu bir şekilde eğitim yada sunum yapılabilmesine olanak tanır.

 

Bir mağazanın vitrininde yer alan bir vitrin led ekran sistemleri çarpıcı bir tasarımla insanların o mağazanın vitrinine bakma ihtimalini arttırır. İlgili mağazayı unutmamalarını akılda kalmasını vitrin led ekran ile sağlayabilirsiniz.

 

led ekran sistemleri

 

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ şehirlerin meydanlarında kullanıldığında reklam ve sosyal içerikli mesajların yanısıra şehrin belediyesinin meclis toplantılarının oyverenler tarafından izlenmesini, alınan kararları ve kararların nasıl alındıklarını yakınen ve canlı bir şekilde izlenmesini sağlar.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ bir hastane bahçesinde yada hastane lobisinde hastaları bilgilendirme panosu olarak kullanılabilir. Ayrıca sağlıkla ilgili önemli mesajları insanlara iletmeye yarar.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ mitinglerde çok büyük kitlelerin miting konuşmacısını yakından görmesini ve bağlanacak ses sistemi sayesinde, görüntüyle senkron bir şekilde sesi duymasını sağlar.

 

Led Ekran Sistemleri fabrikalarda bilgilendirme panosu, üretim panosu, ve hedef panosu olarak kullanılabilmektedir.

 

LED EKRAN SİSTEMLERİ nin faydaları ve kullanım alanları deyim yerindeyse sınırsızdır.

 

Eğitim için LED EKRAN


Kampüs LED EKRAN SİSTEMLERİ , özellikle ekranlara ders müfredatlarını entegre ederek veya sanat - medya ile ilgili kurslar hakkında bilgilendirme yaparak eğitim sürecinin önemli bir bölümünü oluşturabilir. Tiyatro oyunları, canlı performanslar sanat eseri sergileri ve sanat projelerinin sergilendiği doğal mecralar olarak kullanılabilir.

 

Eğlence için LED EKRAN


Şehir merkezlerinde yer alan LED EKRAN SİSTEMLERİ gibi, kampüs LED EKRAN SİSTEMLERİ de müthiş bir eğlence kaynağı sağlayabilirolarak kullanılabilir. Canlı yayınlarla, öğrencileri şehir içinde değil kampüs içinde sosyalleşmeye teşvik eder ve kampüs içerisinde yer alan işletmelerin, barların ve restoranların tanıtımına yardımcı olmak için harika bir yoldur.

 

Tanıtım için LED EKRAN

En son haberleri ve yaklaşan etkinlikleri tanıtmak için LED ekranlardan veya dijital tabelalardan daha iyi bir yol var mı? İnanılmaz etkisi ve anında ve otomatik olarak güncellenebilmesi sayesinde en son kampüs etkinlikleri için en uygun yer haline gelebilirler.

 

Bilgi ve Yönlendirme için LED EKRAN

Çoğu eğitim kurumu dış işletmelerle işbirliğini benimser. Kampüs içerisinde dış işletmelerin tanıtım ve bilgilendirmesi led ekran sistemleri ile gerçekleştirilebilmektedir.

Led ekran sistemleri düzenli aralıklarla hem içeride hem de dışarıda yer alan günlük olarak yeni ziyaretçilere unutulmaz bir karşılama tecrübesi yaşatır.

Dijital işaretleme, bu tür senaryolar için ideal bir çözümdür ve birden fazla ziyaretçi ve öğrenciyi farklı yerlere yönlendirmeye ve kampus etrafındaki yoğun yerlerdeki trafik ve ziyaretçi akışını yönetmeye yardımcı olur.

 

LED EKRANLARDA Reklam ve Sponsorluk


Tabii ki, LED ekranlar ve dijital tabelaları ideal tanıtım platformları haline getirir ve gelen reklamlarla, teknolojinin uzun süreli çalışmasına fon sağlamaya ciddi anlamda kilit fayda sağlayabilir.

İçerik yönetimi yazılımlarımız, zamana ve tarihe bağlı olarak birden fazla oynatma listesinin programlanmasına izin verir ve bulunduğunuz yere değer kattığı gösterilen reklamların günlüklerini de sağlayabilir.

 

Led Ekran Satın Alırken Dikkat Edilmesi Hereken Hususlar konulu makalemizi okudunuz mu?

 

 

Eskişehir Web Tasarım