Poster Led Ekranlar

Poster Led Ekranlar

Poster Led Ekranlar

 

Güzel, kurulumu kolay, kullanımı kolay, uygun fiyatlı
Ultra ince profil, kolay yerleştirme olanağı sağlar - Göz alıcı görseller için gelişmiş doğrudan görüntülemeli tam hareketli LED - Ağ veya USB güncellemeleri içerik değişimini basitleştirir - İsteğe bağlı kurulum çözümleri arasında tavana asılı, zeminde durma ve senkronizasyon seçeneği ile duvara montaj triptik tarzı ışık kutusu ekranı için birden fazla ekran

 

HD Görüntü Kalitesi
3840Hz'e kadar yenileme hızı;
1500nits'de parlaklık, LCD ekrandan 3 kat daha parlak;
160 ° görüş açısı;
Yüksek renk üretimi;
Yüksek parlaklık, süper ince ve düşük güç tüketimi ile iç mekan LCD posteri ile karşılaştırın,
LED Dijital poster, parlak durumlar için de uygundur.

 

Eski poster baskıları, reklam baskısını değiştirmekle görevli olan kişinin tehlikeli ve yüksek trafikte ya da geri ödemeli trafik caddelerinde çok fazla zaman geçirmesi ve her yere dış mekana ya da içeriye gitmesi gerektiği konusunda bakımı zorlaştırır.
3G bağlantılı poster led ekranlar korkunç bir bakım tecrübesine için hoşça kal diyor, reklamları değiştirmek çok kolay, sadece bilgisayar yazılımınızda bir liste yapıp göndermeniz yeterli.
Bir kişi tarafından yüzlerce posteri kontrol etmek mümkündür. Ayrıca, bilgisayar programından reklam programı ve oynatma sürelerini raporlamak da çok kolaydır.

3G / 4G kablosuz kontrol.
* Hafif panel tasarımı.
* Kolay kurulum, yazıcı reklamı için eski yapıyı koruyabilir veya sokak lambası direğine sabitlenebilir.

 

Mağaza planlamacılarının, tasarımcıların ve görsel satıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Space the Activ ekranları, mevcut en parlak dijital video ekranıdır.

Tam hareketli video yayınlayarak ürünlerinizi tanıtırken ve marka mesajınızı iletirken aradığınız etkiyi oluştururlar.

ATS Poster LED'i kullanarak, yalnızca müşterileriniz tarafından çok iyi görülemeyecek bir reklam platformu elde edersiniz, aynı zamanda bu dijital video kutularını perakende satış gibi kurulum siteleri de dahil olmak üzere çeşitli konumlara yerleştirip monte edebilmeniz açısından oldukça dinamiktir. oteller, restoranlar, alışveriş merkezleri, bankalar ve daha fazlası.

 

Gelişmiş Medya Oynatıcı
Media Player'da yerleşik. İçerik, ücretsiz bir Uygulama kullanılarak USB Başparmak Sürücüsü veya Apple iPhone / iPad üzerinden yüklenebilir. Apple iPhone ve iPad, Apple Inc.'in tescilli ticari markalarıdır.

 

Yaratıcı Kurulum
Video İçeriğinin senkronize olarak oynatılması, birden fazla Poster LED'inin birçok farklı şekilde monte edilmesine olanak tanır ve tümünde senkronize bir video oynatır.

Eskişehir Web Tasarım