İç Mekan Led Ekran Fiyatları

İç Mekan Led Ekran Fiyatları

İÇ MEKAN LED EKRAN FİYATLARI

İç mekan led ekran fiyatları piyasada çok farklı seviyelerde karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle herhangi bir alıcı iç mekan led ekran alacağı zaman farklı firmaları aradığında karşısında farklı fiyatlar bulmaktadır. Ve zaten çok bilgi sahibi olmadığı led ekran sektörü ve led ekran fiyatları kafasını daha da karıştırmaktadır. İşin başında olası led ekran piyasası güvensizliği başlayacaktır.Dış mekan ve iç mekan led ekran fiyatları belirlenirken bir çok faktör söz konusu olabilmektedir. Dış mekan led ekran fiyatları belirlenirken genelde kalite – parlaklık- servis hizmeti gibi faktörler ön plana çıkarken ,  iç mekan led ekran fiyatları belirlenirken de yine benzer faktörlerin etkisi görülebilmektedir. Bu makalemizde iç mekan led ekran fiyatları alırken dikkat etmeniz gereken hususlardan satıcıya sormanız gereken sorulara kadar bazı bilgileri sizlerle paylaşacağız. İç mekan led ekran alımınızın kabusa dönmemesi için bu detaylara her zaman dikkat etmeniz gerekmektedir.İç mekan led ekran fiyatları her dönemde insanların kafasını karıştırmıştır. İç mekan led ekran fiyatları araştırılırken dikkat edilmesi gereken önemli detaylar vardır. Led ekran alırken bu detaylara ciddi anlamda dikkat etmek gerekir.

 

İç Mekan Led Ekran Fiyatları  - Kullanım Alanı

İç mekan led ekran fiyatları alırken aklınızda herhangi bir piksel aralığı yok ise satıcıya öncelikle led ekranın bitmiş ürün büyüklüğü ve ortalama izleme mesafesinden bahsetmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra iç mekan led ekranda genelde izlenilecek görsellerden de bahsetmeniz doğru piksel aralığı belirleme konusunda size fayda sağlayacaktır. Örneğin , led ekran kiralama işi yapmak istiyorsanız ve led ekranı konferans salonlarında , otellerin kongre salonlarında insanların ortalama 4-5 metre mesafeden izleyecekleri ve bu ekranlarda power point gibi sunumlarda kullanacak iseniz led ekranınız ve bu led ekran da 8-9 metrekare ve üzeri bir led ekran olmayacak ise led ekran alternatifleriniz 3mm led ekran , 4mm led ekran yada en kötü 5mm led ekran olarak seçmeniz doğru bir karar olacaktır. Bu çözünürlüklerdeki iç mekan led ekranların fiyatları da piksel aralığıyla ters orantılı olarak değişmektedir.

İç Mekan Led Ekran Fiyatları – Çözünürlük Faktörü


İç mekan led ekran fiyatları belirlenirken ilk akla gelen faktör çözünürlüktür. Çok büyük bir iç mekan led ekran için bazen çok yüksek bir çözünürlük gerekmeyebilir iken, led ekran ebatları küçüldükçe çözünürlüğün daha yüksek olması gerekmektedir. Eğer TV yayını yapacak iseniz led ekranınızın piksel aralığı P2.5mm. P3mm. yada en kötü ihtimalle P4mm. olmalıdır. Fakat bir spor salonunda iseniz ve minimum 12 metrekarelik bir iç mekan led ekran alacaksanız P6mm iç mekan led ekran yada P8mm. iç mekan led ekran değerlendirebilirsiniz. Çünkü bu ekranları insanlar çok da kısa sayılamayacak mesafelerden izleyeceklerdir. Bütçeniz yüksek çözünürlüklü 6 metrekare bir led ekrana ancak yetiyor ise aynı bütçeye işinizi görecek 10 metrekare daha büyük fakat çözünürlüğü diğerine kıyasla daha düşük, fakat size yetecek düzeyde olan bir led ekran alabilirsiniz.

Bu nedenle iç mekan led ekran fiyatı alırken bazı soruların size sorulması gerekmektedir. Eğer bu sorular sorulmuyor ise siz bu soruların cevaplarını satıcıya vermelisiniz. Bazı alıcılar çok hızlı bir şekilde iç mekan led ekran fiyatları almak ister. Ve sorularla vakit kaybetmek istemez. Ama 10 liraya bitirebileceği bir proje için 20 lira fiyat verilmesine ve beklide bütçe yetersizliğinden alınan bu yüksek iç mekan led ekran fiyatları nedeni ile projesini iptal etmek zorunda kalabiliyor. O yüzden sabırlı olmak hem satıcı hem alıcıya fayda sağlayacaktır. İç mekan led ekran fiyatları araştırılırken hata yapmamak en önemli unsurdur. Kimse parasını çöpe atmak istemez.

İç mekan led ekran fiyatları alırken dikkat edilecek bir diğer hususta ürünler rental yani sök tak yapılabilir ve taşınabilir led ekran mı olacak , yoksa sabit led ekran mı olacak. Bu iç mekan led ekran fiyatılarına ciddi anlamda doğrudan etki eder. Örneğin sabit bir P4mm. iç mekan led ekran metrekare fiyatı 1.300 USD, iken rental bir p4mm led ekran fiyatı karşınıza 2.000 ila 2.500 USD olarak çıkabilir. Bunda en önemli etken kasa faktörüdür tabiî ki. Ayrıca led ekran tarama hızı ve led ekran elektronik komponent özellikleri de diğer faktörlerdir.

İç Mekan Led Ekran Fiyatları – Tarama Hızı

İç mekan led ekran fiyatları alırken öncelikle piksel aralığını belirlediniz diyelim. Eğer ki 2 piksel aralığı arasında 100 usd yada 200 usd gibi küçük bir miktar söz konusu ise mutlaka kafanızı rahat tutacak olan ve sonradan pişman olmayacağınız bir yüksek çözünürlüğü tercih etmenizi tavsiye ederim. İç mekan led ekran piksel aralığını belirlediniz. Ardından sabit led ekran kasa yada rental led ekran kasa tercihini de yaptınız. Ölçülerde belirlendi. Şimdi sırada ürünün teknik özelliklerini sormaya geldi.

İç mekan led ekran fiyatları alırken diğer önemli bir hususta led ekranın çalışabileceği tarama frekansıdır. İç mekan led ekran fiyatları alınırken kullanılan komponentler led ekranın çalışabileceği maksimum frekansa etki edecektir. Led ekranı maksimum tarama hızında çalıştırırken  parlaklıktan ödün vermek gerekebilirken, yüksek parlaklıkta çalıştırabilmek adına led ekran tarama hızından ödün vermek gerekebilir.Bazı ekranlarda ise bu şekilde ödün vermeye gerek yoktur. Tarama hızı günümüzde 3840hz. Ve daha üst seviyelerde olabilmektedir. Fakat piyasadaki ucuz led ekranlarda genelde bu tarama hızı 480hz ila 600hz. Arasında olmaktadır. Tarama hızı gözün normalde çok anlayamayacağı bir şey olsa da kamera yada kayıt cihazı ile iç mekan led ekrana bakıldığında yada kayıt alınmak istendiğinde led ekranda yatayına çizgiler bariz bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Led ekranınızın önünde biri sunum yapıyor ise ve arkada led ekranda bir görüntü var ise , sunucu net gözükürken led ekranda yatayına onlarca çizgi gözükecektir. Ve sonuç negatif olacaktır. İç mekan led ekran fiyatları burada anlatmaya çalıştığımız sebeplerden dolayı önemlidir.

 

iç mekan led ekran fiyatları

 

 İç mekan led ekran fiyatları için tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.

Özetleyecek olursak iç mekan led ekran fiyatları led ekran çözünürlüğüne bağlıdır.  İç mekan led ekran fiyatları belirlenirken kullanılan elektronik komponentler büyük önem taşır. İç mekan led ekran fiyatlarına en büyük etkenlerden biri kasa yapısıdır.

İç mekan led ekran fiyatları araştırırken, soru sormaktan çekinmeyiniz.

 

Sorduğunuz sorulara net cevap veriliyor mu?

İç mekan led akran fiyatları araştırırken satıcı size detaylı bilgi veriyor mu?

Satıcı size verdiği cevaplarla güven veriyor mu?

Satıcı daha öncede benzer proje geliştirmiş mi?

Led ekran referansları var mı?

Referanslarının bilgilerini çekinmeden paylaşıyor mu?

 

İç mekan led ekran fiyatları araştırılırken bu makalede belirttiğimiz hususlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bunlar pek ucuz sayılamayacak bu ürünleri alırken size pozitif katkı sağlayacaktır.

İç mekan led ekran fiyatları araştırma döneminde firmamızı arayabilir istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz. Size yanıt vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim.

Eskişehir Web Tasarım