Totem Led Ekran

Totem Led Ekran

Totem Led Ekran Nedir?

 

Totem LED ekran dediğimiz ekran çeşidi, yerden yükseltilmiş metal bir konstrüksiyon ayak üzerine monte edilen sistemdir.

Hem metal konusunda uzman, hem de elektronik konusunda uzman olup bunların yanında led ekran  ve mühendislik tecrübesinin maksimum düzeyde olduğu profesyonel firmalar tarafından hazırlanması gerekmektedir.

 

Bahsi geçen totem led ekran aynı zamanda dış mekan olacağı için led ekranın yanısıra toteminde dış mekana uygun olarak üretimi yapılması ve paslanmaya karşı uzun ömürlü olması ciddi anlamda önem arzetmektedir.

Yüksek işçilik ve malzeme kalitesi ile özenerek ürettiğimiz totem led ekran projelerimizde de her zamanki gibi yüksek teknolojili ve kaliteli ledekran panel ve profesyonel led ekran paneller kullanıyoruz. Led panellerimiz dış mekan şartlarında çalışabilecek şekilde özel olarak üretilmektedir. Totem led ekranlarda tam profesyonel led ekran kabinleri kullanmaktayız.

totem led ekran

 

totem led ekran

 

Totem led ekran modelleri şehir meydanlarında, yol kenarlarında, şehirlerin en kalabalık bölgelerinde konumlandırılabilmektedirler. Totem led ekranlar ile kurumsal imajınızı herkesin gözünde en yüksek seviyeye çıkartabilirsiniz. Reklam sektörünün en önemli mecralarından olan totem led ekranlar birçok firma kurum özel teşebbüs gibi işletmelerin tercih ettiği ürün grupları arasında yer almaktadır.

 

 

Totem led ekran çeşitleri hareket yoğunluğu yüksek bir alanda tüketicilerine video ile reklam yapmak isteyen, tüketicinin dikkatini çekebilmek isteyen firmaların en ciddi reklam mecra alternatifleri arasındadır.  Hatta bu alternatifler arasında 1. Sırada yer almaktadır. Farklı piksel aralıklarıyla sağladığı yüksek çözünürlükteki dikkat çekici görselleri ile totem led ekranlar en etkili reklam aracı olma özelliğini uzun süre sürdürecek gibi gözükmektedir.

 

Totem led ekran ile güneş altında dahi yüksek parlaklıkta zengin içerikli akıllarda kalacak mükemmel reklamlar yayınlayarak akıllarda kalabilirsiniz. 

 

Totem Led Ekran

 

 

  

Totem led ekran sistemleri açık alanlarda bilgilendirme ve reklam amacıyla kullanılmaktadır. Genelde kamusal talep olduğu düşünülmüş olsa da , belediye ve devlet kurumlarının yanı sıra kurumsal firmalar, oteller, hastaneler  ve etkili tanıtım yapmayı düşünen tüm firmalar totem led ekran talep edebilmektedir. Totem LED ekran tabelalar güneşin ışığından ,yağmurdan ,rüzgardan, tozdan ,kar yağışından, fırtına  ve şimşek gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyecek şekilde imal edilmelidirler.

 

totem led ekran

 

Totem led ekranlar bu denli etkili reklam mecraları olabilmekte iken bu ürünlerin imalatı da ciddi önem arz etmektedir.  Tüketici etkisini sağlamak adına kalabalık alanlarda konumlandırılan totem led ekran sistemleri imalatıda özen gösterilerek yapılmalıdır. Totem led ekranlar tek yön veya çift yön LED ekran olarak hazırlanabilmektedir. Totem LED ekran ebatları, üzerine monte edilecek led ekranın ölçüleri ile orantılı olarak belirlenmektedir. Ayrıca ebat ve yüksekliğine göre totem led ekran modelleri tek ayak veya çift ayak olarak hazırlanabilmektedir.

totem led ekran

 

LED ekran ölçüsü düşük ve orta düzeyde ise tek ayaklı totem led ekranlar hazırlanır Eğer LED ekran ölçüsü büyük sayılabilecek değerde ise çift ayaklı totem LED ekran hazırlanmaktadır.

  

Totem Led Ekran Fiyatları Nedir?

 

Orjitek totem led ekran fiyatları piksel aralığı ve metraja göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca hazırlanacak totem ve bu totem led ekranın estetik detayları  gibi faktörler ayrıca led ekran kontrol sistemi de totem led ekran fiyatları na etki eden faktörler arasındadır. Bu nedenle totem led ekran fiyatları ve led ekranlarla ilgilli daha fazla bilgi almak ve istişare etmek için sizi doğru yönde doğru bilgilerle yönlendirecek ve ilk telefondan son ana kadar sizi yalnız bırakmayacak firmamız Orjitek Led Ekran Sistemleri ne  +90 380 5121152 ve 0850 840 10 81  numaralı telefonlarımızdan veya info@orjitek.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz. 

 

 

Orjitek LED ekran sistemleri Türkiye'nin genelinde hizmet vermekte ve 7/24 teknik destek sağlamaktadır.

Eskişehir Web Tasarım