Mağaza Led Ekran

Mağaza Led Ekran

Mağaza Led Ekran

 

Orjitek magaza led ekran sistemleri teknolojiyi ve modayı mükemmel bir şekilde birleştiren yerleşik kurulumlu en son LED sistemlerine sahiptir ve dikkat çekici reklamlar göstererek uluslararası moda markalarının konseptlerini ve değerlerini doğru bir şekilde sunar. Magaza LED ekran çözümümüz, mükemmel görsel efekt, daha geniş görüş açısı, gerçekçi renk ve temiz görüntü için bilinen 2-2,5-3 mm'lik ince piksel aralıklı panellerle uygulanır. Alışveriş merkezlerinin yanı sıra, bu LED panelleri yayın, kontrol odaları, konferans merkezleri, akıllı ulaşım sistemi, kamu hizmetleri, müzeler, oteller vb. HD ekran alanlarında da kullanılabilir.

 

Moda, yaptığınız şeydir .. ve hiçbir şey, markayı mesajlaşmayı teşvik etmek ve yeni ürünleri sergilemek için canlı renkli video içeriği oynatmak için magazanızın önündeki ve ortasındaki dev bir mağaza led ekran gibi görünmez.

 

Mağaza Led Ekran Kullanımı Oldukça Basittir.

Mağaza led ekran sistemleri, son derece entegre donanıma ve ultra ince gövdeye sahip akıllı LED reklam oynatıcılarıdır. Yapı, hızlı bakım ile hafif ve taşınması kolaydır ve entegre akıllı kumanda, daha iyi performans ve kullanıcı deneyimi sağlayan yumuşak bir video ekranı sunar. Kurulum seçenekleri ayakta durma, silindirlerin üzerinde durma, duvara montaj, asılı ve dışarıya katlanabilir bir ekrandır. Ek olarak, ekranlar WIFI ve mobil APP iletişimini destekler. Bunlar, ürünlerini tanıtmak, marka mesajlaşmasını bilgilendirmek ve yaymak isteyen tüm perakendeciler için inanılmaz bir seçenektir.

 

Orjitek Vitrin ve Mağaza Led Ekran ;

LED dijital tabela ekranları, dijital tabela led ekran sistemleri mağaza led ekran vitrin led ekran gibi çok çeşitli müşteri deneyimi teknolojileri sunmaktadır. Orjitek led ekrn ürünleri ve çözümleri, dünya çapında endüstriler tarafından, giderek daha fazla insanın müşteri etkileşimlerinde beklediği daha ilgi çekici deneyimler yaratmak için kullanılmaktadır.

 

magaza led ekran

Eskişehir Web Tasarım